Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka za zadnji trofej

Hajduk u većim problemima od Dinama pred finale Kupa: Jednog igrača se čeka do zadnje minute

U srijedu je na raspored finale Hrvatskog kupa između Dinama i Hajduka u Vinkovcima.

Reporter Nove TV Stipe Antonijević (GOL.hr)

Iz Vinkovaca se za Dnevnik Nove TV javio reporter Stipe Antonijević, koji je otkrio posljednje informacije iz oba tabora.

''Trener Kopić uoči finala Kupa protiv Dinama najveće probleme ima u zadnjoj liniji. Bekovi Juranović i Filip zbog ozljeda uopće nisu doputovali u Vinkovce, Borja Lopez suspendiran je zbog kartona, a najveći upitnik je nad prvim vratarom Karlom Leticom koji se ozlijedio još u susretu s Osijekom'', rekao je reporter Nove TV Stipe Antonijević te nastavio:

''Bez obzira na ove sve nevolje koje su ga zadesile, trener Hajduka ističe kako motivacije neće nedostajati, jer ovaj trofej čeka se još od 2013. godine. A eventualna pobjeda donijela bi mu i dva tjedna duži odmor uoči starta europskih kvalifikacija.''

Reporter Nove TV Stipe Antonijević (GOL.hr) Reporter Nove TV Stipe Antonijević (GOL.hr)

S druge strane, Dinamo neće odraditi trening u Vinkovcima, dok trener Bjelica ima manje problema od svog kolege Kopića. Bjelici bi pobjeda u Kupu donijela znatan mir u ovom kratkom mandatu gdje može uzeti dva trofeja u dvije utakmice. Bio bi to, zapravo, savršen mir uoči priprema za iduću sezonu.

"Pa naravno da očekujemo pobjedu. Hoćemo vratiti Kup na Maksimir, napravit ćemo sve za to. Spremni smo i jedva čekamo utakmicu", najavio je utakmicu Ademi.

Koliko je vama teško s obzirom da ipak niste bili godinama u hrvatskom nogometu, u tako kratkom roku pripremati takvu utakmicu?

"Pa dobro, ja mogu psihološki pripremiti ekipu za utakmicu. Ne mogu je pripremiti fizički. Taktičko-tehnički teško. Ali psihološki joj mogu pomoći i mislim da smo na dobrom putu i mislim da ćemo na tom planu biti na nivou", poručio je trener Dinama Bjelica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider