Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
strijelac devet golova

Hajduk u Zagreb stiže znatno oslabljen: Tudor otpisao napadača jer je zakasnio na doručak

U dva susreta protiv Lokomotive ove sezone Eduok je bio strijelac u dva navrata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za vrlo važnu utakmicu u borbi za drugo mjesto koje vodi u Ligu prvaka iduće sezone Hajduk će na gostovanju kod Lokomotive biti oslabljen za neigranje Nigerijca Samuela Eduoka. Njega je trener Hajduka odlučio ne voditi u Zagreb jer je prekršio klupski pravilnik, prenosi Dalmatinski portal.

Curtis Blaydes udara Volkova Curtis Blaydes razbio Volkova i potvrdio da je prvi u redu nakon Ngannoua za borbu protiv Miočića divider

Za ovu utakmicu za Hajduk ne konkuriraju Hamza Barry koji ima tri žuta kartona, Stefan Simić i Nihad Mujakić zbog ozljeda, te spomenuti Samuel Eduok. Kako piše spomenuti izvor, Eduok je jutros prije treninga zakasnio na doručak pa ga je Tudor eliminirao.

Eduok je ove sezone postigao devet pogodaka za Hajduk, a od povratka nakon stanke zbog koronavirusa Tudor ga je koristio u dvije od tri utakmice. On je ove sezone u dvije od tri utakmice protiv Lokomotive bio strijelac, odnosno zabio je dva od četiri gola Bijelih. 

gol expired Ugledni madridski medij pojeo vlastite riječi o Modriću: Proglasili ga najgorim igračem, dan kasnije mu se klanjaju divider

Lokomotiva je ove sezone i dalje bez gola protiv Hajduka, koji je slavio u dvije utakmice i dok je prošli susret u Zagrebu završio bez pogodaka. 

Nakon 29 odigranih utakmica Hajduk je treća momčad Prve HNL s 51 bodom, jednim više od Lokomotive, te jednim manje od drugoplasirane Rijeke. Vodeći Dinamo večeras ima priliku postati prvak, a za to mu je potrebna pobjeda u Velikoj Gorici kod Gorice.

gol expired Italija je u šoku i moli za bivšeg pilota Formule 1: "Ne Alex, ne! Cijela zemlja je uz tebe" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider