Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užasni rezultati tandema vu-vu

Totalna čistka na Poljudu: Hajduk smijenio trenera Vukasa i objavio tko će voditi momčad u idućem razdoblju!

Hari Vukas i Jurica Vučko napuštaju Hajduk poslije katastrofalnih rezultata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ono što se praktički znalo još od subote sad je dobilo i službenu potvrdu: Hari Vukas više nije trener Hajduka! S njim iz kluba odlazi i pomoćnik Jurica Vučko.

Presudio mu je katastrofalan rezultat. Vukas je preuzeo ulogu glavnog trenera prve momčadi 21. kolovoza, nakon odlaska Igora Tudora na mjesto pomoćnog trenera u Juventus.

U tom periodu vodio je ukupno 10 službenih utakmica, ostvario je četiri pobjede, pet poraza i jedan neriješen rezultat. U ta četiri trijumfa spadaju i oni protiv makedonske Renove u drugom pretkolu Europske lige te protiv Graničara iz Županje u šesnaestini finala Kupa.

Vukas odlazi nakon dvije pobjede u sedam kola HNL-a

Za Vukasa je potpuno poražavajući podatak da je u sedam prvenstvenih dvoboja upisao samo dvije pobjede, a Hajduk se u trenutku njegova odlaska nalazi na šestom mjestu, sa samo tri boda više u odnosu na posljednjeplasirani Varaždin.

gol expired Novi predsjednik Hajduka nastavlja čistku: Nakon Stanića razlaz i sa sportskim direktorom divider

"Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspjeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakve smo svi zajedno očekivali, nadam se i vjerujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gdje pripada", poručio je Vukas nakon otkaza.

Boro Primorac privremeno rješenje

Nekoliko minuta poslije objave o prekidu suradnje s Vukasom, s Poljuda je objavljeno kako će momčad u narednom razdoblju voditi Boro Primorac, legendarni nogometaš Hajduka koji je proteklih nešto više od godinu dana voditelj Akademije Luka Kaliterna.

U stručnom stožeru Bore Primorca bit će njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri i dalje će biti Toni Modrić i Šime Veršić.

Prvu utakmicu na klupi Primorac će imati u subotu, kada će Hajduk s početkom u 17:05 ugostiti Osijek.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider