Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo je malo drukčije

Novi predsjednik Hajduka nastavlja čistku: Nakon Stanića razlaz i sa sportskim direktorom

Nakon Marija Stanića na Poljudu više raditi ni Ivan Kepčija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Kepčija više nije sportski direktor Hajduka, objavio je klub s Poljuda na svojoj službenoj stranici.

Kepčija je u Hajduk došao u prosincu 2019. skupa s Marijom Stanićem i Igorom Tudorom, a u vrijeme dok su njih trojica krojila sportsku politiku Splićani su se srozali s drugog na peto mjesto u HNL-u.

Početkom ove sezone, poslije samo jednog kola, Tudor je prihvatio poziv Juventusa i otišao biti pomoćnik Andrei Pirlu, a Kepčija i Stanić su odlučili stati iza Harija Vukasa kao dugoročnog rješenja na klupi, što se ispostavilo kao katastrofalna odluka, budući da je Hajduk pod vodstvom Vukasa u sedam prvenstvenih utakmica upisao samo dvije pobjede, a trenutačno je u crnom nizu od tri uzastopna poraza HNL-u i za vikend mu na Poljud stiže zahuktali Osijek.

"Bila je čast biti dio kluba te zahvaljujem ljudima koji su mi pružili priliku i povjerenje. Unatoč predsjednikovoj želji da nastavimo suradnju, osjetio sam da je trenutak za odlazak te stoga i predložio sporazumni raskid ugovora. Želim zahvaliti svima na pruženoj suradnji te zaželjeti Klubu puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju", izjavio je Kepčija.

Dakle, novi predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić htio je da Kepčija ostane, doduše nejasno je bi li to bilo u ulozi sportskog direktora ili nekoj drugoj.

Poslije Stanića i Kepčije, sada je na redu nesumnjivo razgovor između Jakobušića i Vukasa, koji broji svoje posljednje dane na klupi Hajduka. Zapravo, pitanje je samo hoće li Jakobušić uspjeti do subote pronaći novo rješenje za mjesto trenera ili će Vukas voditi još tu utakmicu prije reprezentativne stanke koja će novom predsjedniku Hajduka itekako dobro doći u ovom trenutku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider