Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotova priča. Ili?

Hajduk reagirao na aferu oko "nenapumpanih lopti", glasnogovornik otkrio detalje

Hajduk se još prije utakmice u Varaždinu žalio na ispuhane lopte.

Lopte u Varaždinu (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

Na današnjoj konferenciji za medije koju je održao trener Hajduka Mislav Karoglan jedno od pitanja odnosilo se i na službeni Hajdukov prigovor poslije utakmice, vezan uz ispuhane odnosno nedovoljno napumpane lopte.

Delegat utakmice, Robert Balen iz Zagreba, u zapisnik je upisao:

"Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti."

Stoga su novinari upitali trenera Hajduka za komentar, ali u tom trenutku je riječ uzeo glasnogovornik Božo Pavković i dao službeno objašnjenje u ime Hajduka:

"Desetak igrača na zagrijavanju uoči utakmice prijavilo je tim menadžeru Stjepanu Badrovu da lopte nisu dovoljno napumpane i to igrači s dugogodišnjim iskustvom igranja u inozemstvu. On je to odmah rekao četvrtom sucu Anti Čulini, na što je on je rekao da su lopte tehnički ispravne. Kasnije smo vidjeli u igri da je glavni sudac Fran Jović jednu loptu izbacio jer je tehnički neispravna. Stekao se dojam da smo poslije utakmice to potencirali, ali to je bilo prije početka susreta", rekao je Pavković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL