Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brbićev nasljednik

Hajduk raspisao natječaj za novog predsjednika: Evo što se sve traži

Splićani bi ove jeseni trebali dobiti novog predsjednika Uprave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nadzorni odbor Hajduka raspisao je javni natječaj za predsjednika Uprave.

Natječaj je otvoren do 30. rujna, a predsjednik će biti izabran na mandat od četiri godine.

Kandidati za novog predsjednika Hajduka moraju ispunjavati brojne uvjete. Neki od njih su završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski, diplomski i dodiplomski sveučilišni studij, zatim najmanje 10 godina radnog iskustva na upravljačkim poslovima, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, izražene organizacijske, analitičke, pregovaračke i komunikacijske vještine.

Također, jedan od uvjeta je i da osoba nije pravomoćno osuđena na kaznu zatvora, da nema ograničenja protivnih Zakonu o sportu, kao i to da se ne bavi poslovima vezanim uz posredovanje u transferima igrača ili trenera.

Traži se Brbićev nasljednik

Točne uvjete i kako izgleda cijeli proces odabira pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, natječaj za predsjednika objavljuje se nakon što je Marin Brbić podnio ostavku uslijed neispunjenog obećanja o osvajanju drugog mjesta i igranju kvalifikacija za Ligu prvaka (Hajduk je proteklo prvenstvo završio na razočaravajućem petom mjestu).

Brbić će ostati u klubu isključivo kao prijelazno rješenje, da Hajduk ne bude obezglavljen dok čeka na imenovanje njegova nasljednika.

Pogledajte cijelu borbu i pobjedu Miočića protiv Cormiera

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider