Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve u znaku broja 20

Pogledajte originalne poruke Torcide: Hajduk došao do velikog i lijepog jubileja

Godišnja članarina u Hajduku iznosi 100 kuna, dok maloljetnici i oni stariji od 65 godina plaćaju 50 kuna.

Dok se Hajduk pripremao za dvostruki program u Velikoj Gorici, gdje ga čeka prvenstvena, a poslije nje i Kup utakmica, njegovi navijači nastavili su s ispunjavanjem svoje hajdučke dužnosti za ovu godinu.

Radio je jako brojač članova proteklih dana te je prijeđena brojka od 20.000 članova što je izvrstan rezultat, a Torcida je ovaj lijepi jubilej obilježila postavljanjem prigodnih poruka po Splitu, s jasnom aluzijom na aktualnu pandemiju koronavirusa.

"Učlani bliske kontakte", "20.000 pozitivnih, nema popuštanja" i "Novi soj je u gradu", samo su neke od poruka koje su ove subote osvanule na splitskim ogradama i nadvožnjacima.

Navijači samo putem članarina uplatili 20 milijuna kuna Hajduku

"Učlanjivanje za 2021. započelo je na samu Novu godinu, a u nepuna dva i pol mjeseca već je više od 20.000 onih koji su svoju pripadnost Hajduku potvrdili plaćanjem članarine", naglasio je Teo Prkić, voditelj Hajdukova Odjela za članstvo.

Lijepa je to spoznaja za cjelokupnu hajdučku obitelj, kao i za navijače i stručni stožer uoči dvaju važnih izazova u Velikoj Gorici. Također, i dodatna motivacija da se s pobjedama vrate u Split.

"Inače, sve nekako protječe u znaku broja 20. Godina 2020., za koju se nadamo da se neće više ponoviti, je iza nas, Hajduk u ovoj ima već više od 20.000 članova, a sveukupno je probijena cifra od nevjerojatnih 20.000.000 kuna koliko su navijači uplatili od 2011. do danas na račun Hajduka samo kroz članarine", ispričao je voditelj Odjela za članstvo.

Brojke nastavljaju rasti već ovog vikenda kada se održavaju brojne terenske akcije učlanjivanja diljem Hrvatske. Kroz subotu se navijači imaju priliku učlaniti u Bristu, Drveniku, Makarskoj, Otoku, Zadru, Vidu te na Pujankama, a u nedjelju u još jednom splitskom kvartu, na Kmanu.

Sljedećih 2️⃣0️⃣ tisuća je ključno ❤💙

Posted by Naš Hajduk on Saturday, 13 March 2021

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider