Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nitko sretniji od mene"

Hajduk predstavio najveće pojačanje: Nije htio uzeti "Caktaševu" desetku

Kako su naglasili iz kluba, zbog izuzetno velikog interesa upriličena je klasična konferencija za medije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije tjedan dana Hajduk je objavio kako je uspio dovesti Marka Livaju.

Kaštelanski napadač, koji je upisao četiri nastupa za reprezentaciju u eri Zlatka Dalića, predstavljen je na konferenciji za medije na Poljudu.

Kako su iz Hajduka istaknuli, svjesni su epidemiološke situacije, ali zbog velikog interesa odlučili su organizirati klasičnu konferenciju za medije, na kojoj je Livaja otkrio kako je došlo do povratka kući.

"Još onu tamo nedjelju navečer smo bili u nekim razgovorima, ali bilo je previše daleko od finalizacije transfera jer je AEK-imao utakmicu koja je bila odgođena za još jedan dan. Iskreno, nisam se nadamo da će me pustiti, a na kraju sam sve riješio u 15 minuta. Početkom siječnja ja sam donio odluku da se želim vratiti u Hajduk i mislio sam da je šansa mala, ali na kraju je sve dobro ispalo, potpisao sam za klub u koji sam želio doći", naglasio je 27-godišnji Livaja koji je potpisao ugovor do ljeta ove godine pa sve navijače Hajduka zanima postoje li i kolike su šanse da na neki dužio period ostane na Poljudu.

"Sjest ćemo na kraju sezone i dogovoriti se. Ne isključujem nijednu mogućnost, trenutno je nitko sretniji od mene."

"Kuća je napravljena, još samo žena treba roditi"

Komentirao je Livaja i određene zle jezike koji govore da da se u Hajduk vratio zato jer gradi kuću u Kaštelima i jer mu žena treba roditi.

"Kuća je već napravljena, još samo žena treba roditi."

Na pitanje na kojoj se poziciji u momčadi vidi, Livaja je odgovorio:

"Seniorsku karijeru počeo sam kao klasični napadač, ali posljednjih pet-šest godina igram kao 'desetka' i to mi najbolje odgovara. Nisam još razgovarao s trenerom Paolom Tramezzanijem."

Iako mu je pozicija 'desetke' najdraža, Livaja ipak nije htio uzeti broj 10 koji je donedavno pripadao sad već bivšem kapetanu Miji Caktašu. Marko će nositi broj 11.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider