Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiv igrač

Hajduk prati napadača za kojeg je nekoć izdvojeno 10 milijuna eura! Problem bi mogla biti odšteta

Francuzi su se raspisali o interesu Hajduka za Adriana Grbića.

Adrian Grbić (Foto: Afp)

Nogometaši splitskog Hajduka uljuljano su ušli u novu sezonu, iako su rezultati pristojni u HNL-u, navijače Bijelih posebno boli ispadanje od skromnih Slovaka i novi rani oproštaj od Europe.

Nikola Kalinić, sportski direktor Hajduka, na svom predstavljanju je najavio pojačanja u samom vrhu napada i prekomandiranje Livaje na poziciju 'desetke'. Zvučao je Kalinić poprilično odlučan u toj namjeri, ali i dalje nisu Splićani doveli akviziciju na toj problematičnoj poziciji.

Šuškalo se o Edinu Džeki, ali čini se da nema nade u dolazak najveće bh. zvijezde. Tako je sportski direktor nastavio potragu na tržištu, a nakon Bambe, u Hajduk bi mogao doći još jedan igrač iz francuske druge lige.

Francuzi traže tri milijuna eura

Riječ je o igraču Lorienta, hrvatskom Austrijancu Adrianu Grbiću. Prema pisanju tamošnjih medija, 28-godišnjaku su pokazana izlazna vrata kluba, a postoji nekoliko interesenata.

Gennaro Gattuso Hajduk uzeo "tri boda zlata vrijedna": "Mislio sam da neće okrenuti i da će Gattuso pobjeći iz Splita" divider

Francuzi tvrde da Lorient traži tri milijuna eura za njegove usluge, samim tim teško je povjerovati u ovu priču s obzirom na financijsko stanje u Hajduku. Možda Grbić gaji ljubav prema Hajduku i spreman je odreći se značajnog iznosa, ali treba obratiti pozornost na situaciju.

Prošlu polusezonu odradio je na posudbi u švicarskom Luzernu gdje je u 14 utakmica tresao mrežu četiri puta uz dvije asistencije. Lorient je Grbića prije četiri godine platio gotovo 10 milijuna eura, ali njegova karijera nije se nastavila uzlaznom putanjom.

Franjo Ivanović Rijeka jedina bez primljenog gola, Istra u velikim problemima: "Ljetni Tuđman igra kao pitbull" divider

Qarabag Bivši igrač Qarabaga s nimalo poštovanja za Dinamo: "Nisu me impresionirali, usudio bih se čak reći..." divider

Kolika pobjeda Dinamu garantira miran uzvrat protiv Qarabaga?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Dalmatinski derbi na Poljudu... 😎⚽️
Europskom Dinamu slijedi povratak u HNL stvarnost... ⚽
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿