Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dva prekrasna pogotka

Hajduk za rođendan "darovao" pobjedu, no sve su oči bile uprte prema "najljepšoj sutkinji svijeta"

U sjajnoj utakmici s pet pogodaka Hajduk je poražen u prijateljskom ogledu protiv Gornika, poljskog kluba kojem je uveličao proslavu 70. rođendana.

Karolina Bojar (Screenshot Twitter)

Hajduk je u subotu navečer poražen u prijateljskom dvoboju u Poljskoj od Gornika s 3:2. Bijeli su uveličali 70. rođendan poljskog kluba prvaka, s kojim ga vežu isključivo prijateljski odnosi.

Već u 4. minuti Gyurcso je postigoa prekrasan pogodak iz slobodnog udarca i doveo Hajduk u vodstvo. Brzo su slavljenici izjednačili, točnije već u 15. minuti bilo je 1:1, nakon što je Wolsztynski petom progurao loptu pored Grbića.

U 33. minuti Angulo je doveo domaćine u vodstvo nakon što je izbio sam pred vratara Grbića. Pet minuta nakon toga Kovačević je zabio za izjednačenje i to je bio rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Domaća momčad do vodstva 3:2, ujedno i pobjede, došla je u 58. minuti, kada je još jednom ispala obrana Hajduka, a Liszka matirao vratara splitske momčadi.

U sjajnoj utakmici i atmosferi u Areni Zabrze moglo se vidjeti pregršt prilika i dobrih poteza na obje strane. Susret su obilježile i pomoćne sutkinje na utakmici, pogotovo jedna koju smo najavljivali još prije tjedan dana.

Prelijepa Karolina Bojar (20) bila je pomoćna sutkinja na susretu, te je svoj posao odradila za čistu peticu. Poljakinja je tek nedavno postala internetska senzacija, nakon što je netko objavio njezine fotografije s jedne utakmice poljske niže lige.

Ljubav prema nogometu naslijedila je od djeda Carola Bojara, koji je također bio sudac, a uz suđenje studira i pravo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider