Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva čast

Hajduku sudi prekrasna 20-godišnjakinja, jedna od najljepših sutkinja svijeta

Hajduk će 24. ožujka uveličati 70. rođendan slavnog poljskog kluba Gornika iz Zabrzea, a utakmicu će suditi jedna od najljepših sutkinja svijeta.

Galerija Karolina Bojar (Screenshot Twitter) Karolina Bojar (Screenshot Twitter) Karolina Bojar (Screenshot Twitter) +3 Karolina Bojar (Screenshot Twitter)

Prekrasnoj 20-godišnjoj Karolini Bojar mnogi tepaju da je najljepša sutkinja svijeta. Ljubav prema nogometu naslijedila je od djeda Carola Bojara, koji je također bio sudac, a uz suđenje studira i pravo.

Idućeg vikenda, u subotu 24. ožujka, sudit će utakmicu Hajduka i Gornika, koji će uveličat će 70. rođendan slavnog poljskog kluba koji ima 14 titula u poljskom prvenstvu, a 1970. godine igrao je finale Kupa pobjednika kupova protiv engleskog Manchester Cityja.

Splitski i poljski klub gaje prijateljske odnose, a poveznica ova dva kluba su i navijači u Poljskoj, gdje je 1999. godine osnovana Torcida po uzoru na splitske navijače. Često su navijači Gornika dolazili na Poljud gdje su uvijek bili lijepo dočekani.

Prekrasna 20-godišnja Poljakinja tek je nedavno postala internetska senzacija, nakon što je netko objavio njezine fotografije s jedne utakmice poljske niže lige.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider