Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

Hajduk pobijedio u Ligi prvaka: Juniori ostvarili dobar rezultat prije uzvrata

Hajduk ne treba brinuti za budućnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka ostvarili su važnu pobjedu u 1. kolu juniorske Lige prvaka. Bijeli su na gostovanju u Makedoniji pobijedili Škendiju 0:2 golovima Filipa Čuića, brata Marija Čuića koji igra za prvu momčad Bijelih.

Juniori Hajduka napravili su dobru prednost prije uzvrata u Splitu, a ta utakmica se igra 20. studenoga.

gol expired Emotivan intervju Marka Livaje Grcima: Objasnio im zašto se vratio kući i kako je živjeti u Splitu divider

Natjecanje u juniorskoj Ligi prvaka podijeljeno je u dva dijela. U prvom igraju ista 32 kluba čiji se seniori natječu u Ligi prvaka, a drugi dio se sastoji od 32 juniorska prvaka svojih država čiji seniori nisu ušli u Ligu prvaka. Među njima je i momčad Hajduka.

Drugi dio natjecanja igra se prema sistemu nokaut faze, a ako Hajduk prođe dalje ide u 2 kolu na boljeg iz susreta Daugavpilssa i Minska. Svakako treba napomenuti da je Minsk slavio u prvoj utakmici s čak 4:0.

gol expired Uhićen mladić koji je s trojicom pomagača zapalio sucu automobil u BiH divider

Hajduk bi trebao proći dva kola da bi ušao u među 24 najbolje juniorske momčadi u Europi. Nakon toga osam klubova iz Hajdukovog dijela ždrijeba igraju protiv osam drugoplasiranih ekipa iz prvog dijela ždrijeba gdje se mogu naći klubovi poput Reala, Barcelone, Bayerna…, a pobjednici tih utakmica prolaze u osminu finala gdje ih čekaju prvoplasirani iz prvog dijela ždrijeba čiji seniori igraju Ligu prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider