Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac

Leko ostao bez dva braniča za utakmicu sezone? "Neću ništa reći, ljut sam kao pas"

Toni Borevković je šepajući napustio teren na utakmici Slaven Belupa i Hajduka u Koprivnici.

Ivan Leko (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Minimalnom pobjedom kod Slaven Belupa, Hajduk je otvoio 35. kolo SuperSport HNL-a.  Za pobjedu je zabio Jan Mlakar, a trener Ivan Leko bio je zadovoljan rezultatom i igrom svoje momčadi:

"Zaslužena pobjeda, dominirali smo u prvom poluvremenu i lako ulazili u šanse. U drugom dijelu Slaven je više pritiskao, tako da smo manje kreirali u napadu. Igramo dobar nogomet, dobijemo Osijek s 3:0, izmetemo Lokomotivu, dobijemo u Koprivnici, gdje nikad nije lako", kazao je trener Hajduka.

Senijad Ibričić FOTO Senijad Ibričić promijenio imidž: Pogledajte kako sada izgleda miljenik Hajdukovih navijača divider

Za pet dana Splićane čeka ključna utakmica sezone, finale Kupa protiv Šibenika na Rujevici, a čini se da za utakmicu neće moći računati na jednog, a možda i dva braniča.

Toni Borevković je šepajući napustio teren, i to uz pomoć liječnika, dok je Chidozie Awaziem također osjetio velike bolove pri kraju susreta u Koprivnici:

"Borevković je loše, neću ništa reći. Ljut sam kao pas, a nadam se da ozljeda Awaziema nije ozbiljna", zaključio je Leko.

Slaven Belupo - Hajduk Hajduk slavio pogotkom novog kapetana u Koprivnici: Splićani nastavili sjajan prvenstveni niz divider

Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, čestitao je Splićanima na zasluženoj pobjedi i dodao da se vidi razlika u igri Hajduka prije mjesec dana i sada:

"Čestitao bih Hajduku na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu nas je Hajduk šest, sedam puta iskontrirao. Hajduk prije mjesec dana i sada, to je razlika. Igraju nogomet kakav se treba igrati. Što se tiče finala Kupa, to je jedna utakmica, nikad ne smiješ biti presiguran", rekao je Zekić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider