Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo naprijed, Ivane!

Lijepe scene s Poljuda: Perišić odradio prvi trening sa suigračima iz Hajduka!

Ivan Perišić se približava danu kada će opet zaigrati nogomet, kada će opet zaigrati za svoj Hajduk.

Ivan Perišić (Foto: Screenshot)

U sklopu priprema za subotnji derbi s Dinamom nogometaši Hajduka ovog ponedjeljka nastavili su s treninzima.

Najvažnija vijest s Poljuda glasi: trenirao je i Ivan Perišić. U video koji je objavio Hajduk Digital TV vidi se proslavljeni Omišanin kako vježba sa svojim suigračima.

Kad će zaigrati za Hajduk?

Sjajna je to vijest, prvenstveno za sve navijače Hajduka, koji se nadaju da će Perišić što prije biti potpuno spreman za igranje utakmica i pomoći klubu u borbi za naslov prvaka.

Prošlo je nešto više od šest mjeseci otkako je, kao igrač Tottenhama, teško se ozlijedio. Pukli su mu prednji križni ligamenti desnog koljena, operiran je u Innsbrucku kod najboljih svjetskih stručnjaka za takvu vrstu ozljede i započeo je svoj proces rehabilitacije koji zapravo još uvijek traje, s tim da Ivan u posljednjih nekoliko utakmica sjedi na klupi Hajduka, kao podrška suigračima.

Dalić ga zamolio da ne žuri s povratkom

Perišića je izbornik Zlatko Dalić pozvao na aktualno reprezentativno okupljanje, on se odazvao i došao u Zagreb na nekoliko dana gdje je boravio s Vatrenima, nakon čega je odlučeno da ipak neće putovati na prijateljski turnir za Egipat. Procijenjeno je da je njegovo stanje takvo da je najbolje da se vrati u Split i nastavi s oporavkom.

Dalić je pritom naglasio da je zamolio Ivana da ne žuri s povratkom jer računa na njega za Europsko prvenstvo koje će se održati u Njemačkoj.

No, čini se da je situacija s Perišićevom ozljedom sve bolja i da bi se mogao vratti nogometu prije nego što mnogi stručnjaci i "stručnjaci" prognoziraju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider