Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže karizmatični Talijan

Hajduk objavio kad će Gattuso pojaviti pred novinarima, zbog ogromnog interesa posebna pravila

Gennaro Gattuso, novi trener Hajduka, stiže u Split.

Gennaro Gattuso (Foto: Afp)

Novi trener Hajduka, legendarni Talijan Gennaro Gattuso, predstavit će se javnosti u utorak 18. lipnja s početkom u 16:00.

Uz novog trenera Gattusa na konferenciji za medije sudjelovat će predsjednik Uprave Ivan Bilić i sportski direktor Nikola Kalinić, stoji u pozivu medijima upućenom od strane Hajdukovog Odjela za odnose s javnošću.

Gattuso je taj koji će povesti Hajduk u novu sezonu, tip trenera kojeg je sportski direktor Kalinić najavljivao kao čovjeka koji će u prvom redu poraditi na disciplini unutar prve momčadi, a zatim i na svemu ostalom.

Kad je objavljena službena vijest da je Gattuso novi trener Hajduka, to je automatski značajno povećalo imidž SuperSport HNL-a i interes za najvišim rangom našeg nogometa.

Potvrda toga stigla je i u Hajdukovom dopisu medijima:

"Zbog ogromnog interesa medija zamolit ćemo Vas da nam do ponedjeljka u 20 sati pošaljete tko će Vašu redakciju predstavljati na konferenciji za medije u utorak. Na popis je moguće uvrstiti najviše dvoje predstavnika redakcije uz još jednog fotografa ili TV snimatelja ako se radi o TV kućama. Također zamolit ćemo sve koji se prijave za sudjelovanje da prilikom ulaska u Novinarski salon uz sebe posjeduju prošlosezonsku akreditaciju ili osobnu iskaznicu."

Nema sumnje, ako je nešto sigurno, s Gattusom će biti zanimljivo, počevši od inauguracijske konferencije za medije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider