Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potvrđeno na skupšitini

Hajduk objavio da ukida drugu momčad: Bijele napušta čak 19 igrača

Velika promjena u Hajduku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić danas je nas Skupštini kluba objavio kako će ukinuti drugu momčad Hajduka koja se trenutno natječe u 2. HNL.

U Hajduku je odlučeno da je druga momčad prevelik trošak za klub i taj dio kluba ne donosi profit, a iz juniora će se odmah ići u seniorsku momčad bez igranja u drugoj momčadi koja se gasi na kraju sezone.

gol expired Cindrić se opet ozlijedio: Otpao je za okupljanje reprezentacije divider

Hajduk u drugoj momčadi ima čak 41 igrača. Oni talentirani će ići na posudbe širom Hrvatske, a najmanje petorica se priključuju prvoj momčadi. Njih 19 sigurno zauvijek odlazi. 

''Zatražili smo ukidanje Hajduka II. Troškovi su 10,9 milijuna kuna, trenutno je 41 igrač u kadru. Minimum pet igrača ulazi u prvu momčad, a 17 igrača će ići na posudbu u Prvu i Drugu ligu u svrhu daljnjeg razvoja. Ići će se na raskid ugovora sa 19 igrača'', rekao je Lukša Jakobušić.

Najpoznatije ime druge momčadi je Mijo Caktaš, bivši kapetan čija sudbina u Hajduku još nije poznata.

gol expired Emotivna ispovijest: Dvije godine je bio u kolicima, a danas igra u Barceloni divider

''On će kao kapetan dobiti svu pažnju koju zaslužuje. On ima i moje simpatije. Ali, to ne znači da će biti u sastavu na proljeće ako ne potpiše bitno smanjeni ugovor. I to vrijedi za sve'', rekao je Jakobušić u razgovoru za Dalmatinski portal.

Osim Caktaša u drugoj momčadi je i Bassel Jradi koji sigurno odlazi na kraju ove sezone, tu su talentirani Dino Skorup, Vicko Ševelj, Božo Mikulić, Jakov Blagaić, Jurica Bajić i drugi čija sudbina još nije poznata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider