Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
teško odrastanje

Emotivna ispovijest: Dvije godine je bio u kolicima, a danas igra u Barceloni

Napadač Barcelone je imao teško odrastanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se ozlijedio Luis Suarez Barcelona je od vodstva Primere dobila dozvolu da dovode igrača iz španjolske lige izvan prijelaznog roka.

Čelnici katalonskog klub krenuli su u potragu po španjolskim klubovima, navodno je u užim kombinacijama bio i hrvatski reprezentativac Ante Budimir, ali Katalonci su doveli Martina Braithwaitea za deset milijuna eura Legansea.

gol expired Stipe Miočić objavio sliku s ultrazvuka: "Moj sin već ima borilačke šape" divider

Brojni navijači Barcelone nisu najbolje prihvatili taj transfer, a i mnogi stručnjaci su uvjereni kako on nije napadač za Barcelonu koja svake godine želi nove trofeje.

Braithwaite na bljeskove pokaže dobru igru, ali nije napadač koji garantira preko 20 golova u sezoni, a takvog Barca hitno treba.

Danski reprezentativac dao je emotivni intervju za CNN i otkrio da je u mladosti dvije godine proveo u kolicima. Imao je problema s razvojem kukova od pete do sedme godine života.

gol expired Mandžukić je preko noći postao svjetski hit, ovo su najbolje reakcije na njegovu humanu gestu divider

"Nemam puno sjećanja na to i nekako sam sve potisnuo jer je to bilo jako tužno razdoblje mog života. Gledao sam drugu djecu kako trče, igraju se i smiju, a ja nisam mogao ni hodati. To je baš bio težak period za mene i sjećam se da me je bilo sramota što sam drugačiji od druge djece", rekao je napadač Barce.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider