Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oduševljenje sa zahvalnicama

Hajduk nokautiran, ali najvjerniji navijači stoje uz njega zauvijek: Posebna priča o Parku

Jedinstvena navijačka priča na ovim prostorima, a i šire.

Danas su podijeljene pločice za 600 navijača Hajduka koji su kroz protekle četiri godine manjim uplatama ukupno uplatili 7500 kuna za Udrugu Naš Hajduk. Udruga tim novcem otplaćuje navijački paket dionica od skoro 25 posto.

Čak 600 ljudi danas je steklo pravo da im ime bude na ovom spomeniku. U konačnici bit će to 5000 ljudi. Oni s kojima smo razgovarali kažu kako im nije cilj biti na spomeniku, već jednostavno zauvijek biti uz stadion.

gol expired Šok na Poljudu: Šibenik srušio Hajduk u dalmatinskom derbiju divider

Današnje pločice zahvale sa svojim imenima su dobili za uspomenu, a već razmišljaju gdje će im biti na spomeniku. Za sva vrimena, kako kaže akcija.

''Ja mislim da sam tisuću utakmica gledao, a na Starom placu ne znam, tamo me otac vodio, nama je Stari plac bio dnevni boravak'', rekao je jedan navijač Hajduka.

''Lova je preuzela dominaciju nad nogometom. Pogledajte samo transfere, to su cifre nerealne, basnoslovne, sramota'', kaže navijač splitskog kluba.

Pločice su nakon donacije dobili i mnogi bivši igrači, među njima su Gudelj i Matošić. Paket dionica navijači ukupno moraju platiti 35 milijuna kuna, 13 i pol su već sakupili.

gol expired Vukas: Ništa nismo napravili, kasnili smo u svemu i zasluženo izgubili divider

''Zainteresirani smo i za nove dionice, ali je sada primarna obveza otplate ovih dionica , kroz deset godina ih moramo otplatit'', kaže Luka Domikulić, tajnik Udruge Naš Hajduk

Hajduk je danas igrao sa Šibenikom, ali rezultat danas nije bio presudan. Vole ga i kada je peti na ljestvici.

''Ma neka izgube i ta tri boda, i kad izgubi to je isto Hajduk'', završio je u stilu jedan od navijača Bijelih.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider