Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači "odgovorili"

Lijepa gesta Hajduka: Od jutra redovi na Poljudu – pada li lanjski rekord?

Hajduk je ovog utorka počeo s prodajom pretplata (sezonskih ulaznica).

Galerija Hajduk Red za pretplate na Poljudu Red za pretplate na Poljudu +1 Red za pretplate na Poljudu

U iščekivanju službenog početka sezone, koju će Hajduk otvoriti utakmicom Superkupa protiv Dinama na Maksimiru ove subote, Splićani su u prodaju pustili pretplate odnosno sezonske ulaznice.

Pritom su svoje navijače ugodno iznenadili viješću da se cijene pretplate nisu mijenjale. Za razliku od većine HNL klubova, u ovo doba sveopće inflacije kada poskupljuje sve živo, Hajduk je odlučio ne udariti dodatno na džep svojih navijača.

Tako će tribina Sjever i za ovu sezonu koštati 100 eura (lani je bilo 750 kuna), uz napomenu kako svi članovi Hajduka, a njih je s plaćenom članarinom u 2023. godini već preko 76.000, imaju pravo na članski popust u iznosu od 12 posto.

Pretplata za poljudski Istok košta 160 eura, za članove 140,80, dok za Zapad iznosi 200 eura (za članove 176).

Hajduk je prilikom objave informacija o cijenama pretplate najavio da će cijene pojedinačnih ulaznica u predstojećoj sezoni biti više nego lani, navodeći navijače na zaključak kako se tom činjenicom još više isplati biti pretplatnik.

Navijači su na ovo "odgovorili" odlično, redovi su se na Poljudu počeli stvarati od ranog jutra, još prije nego li je službeno počela prodaja.

Prošle sezone Hajduk je imao 13 tisuća pretplatnika, a vidjet ćemo hoće li u ovoj pasti i rekord. Ako se po jutru dan poznaje, Hajdukova navijačka vojska mogla bi nadmašiti samu sebe i postaviti nove granice, nevjerojatne za ove prostore.

Cijene Hajdukovih pretplata za sezonu 2023./2024.:

  • Sjever: 100 eura (za članove 88)
  • Istok: 160 eura (za članove 140,80)
  • Zapad: 200 eura (za članove 176)
  • Zapad premium: 400 eura (za članove 352)
  • VIP Silver: 1000 eura (za članove 880)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider