Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vraćaju se u klubove

Hajduk napustila dva važna igrača: Istekle su im posudbe

Josip i Laszlo stigli su u Hajduk u zimskom prijelaznom roku na posudbe do kraja sezone iz talijanske Fiorentine i grčkog Panathinaikosa.

Hajduk (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Hajduk je u ponedjeljak ujutro objavio kako za njega više neće igrati Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler.

Dvojac je stigao na posudbe, a s njihovim istekom napustili su Poljud.

Hajduk se od njih oprostio priopćenjem:

''Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler od danas više nisu igrači Hajduka, obojici je istekla posudba te se vraćaju u svoje matične klubove.

Josip i Laszlo stigli su u Hajduk u zimskom prijelaznom roku na posudbe do kraja sezone iz talijanske Fiorentine i grčkog Panathinaikosa.

Brekalo je za Bijele debitirao 3. veljače na gostovanju u Osijeku te je otad odigrao ukupno 16 utakmica za Hajduk. Pritom je postigao dva pogotka i upisao osam asistencija za svoje suigrače. Prvi pogodak za Hajduk postigao je u pobjedi 4:0 protiv Slaven Belupa, a zadnji nastup bio mu je u pobjedi 5:2 protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj, kada je prekrasnim pogotkom povisio na 4:0 u Zagrebu.

Kleinheisler je debitirao 28. siječnja na Poljudu u utakmici s Rijekom te je otad nastupio u 14 službenih utakmica za Hajduk. Postigao je jedan pogodak u Kup utakmici u pobjedi 5:0 protiv Varaždina, a svom učinku dodao je jednu asistenciju.

Obojici zahvaljujemo na profesionalnosti i doprinosu te im želimo puno sreće u životu i uspjeh u nastavku njihovih karijera'', napisao je Hajduk.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider