Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
u kolovozu novi popis

VIDEO Što čeka Vatrene nakon Eura: Ovi igrači traže novi klub

A na europskoj razini: najjači transfer ovoga ljeta već je ostvaren! Iako: besplatno! Kylianu Mbappeu istekao je ugovor s PSG-om, i on je kao slobodan igrač prešao u Real Madrid.

Najbolji hrvatski nogometaši nakon ispadanja s Eura, a prije početka nove sezone, sad rješavaju neke druge važne stvari. Mnoge od njih čekaju: transferi ili novi ugovori! A u svakom slučaju: svi hvataju što bolja mjesta za novi popis izbornika Zlatka Dalića.

Svoj novi popis igrača, izbornik Zlatko Dalić objavit će 19-og kolovoza. A svoju prvu utakmicu nakon ispadanja s Eura, reprezentacija će igrati 5-og rujna, protiv Portugala, u Ligi nacija.

Od svih naših igrača s Eura, dvojica su već ostvarila transfere, obojica iz Rijeke. Ali ne na račun igara na Euru, jer nisu odigrali ni minute. Nediljko Labrović prešao je u njemački Augsburg, a Marko Pjaca u Dinamo. Iako naši na Euru nisu briljirali, transfera će biti još!

Glavna meta je Luka Sučić, kojemu ugovor istječe idućeg ljeta, pa se očekuje da ga Salzburg proda sad, da nešto zaradi. Procijenjen je na 15 milijuna eura, a maksimalno je vrijedio i 20 milijuna. I Borna Sosa trebao bi promijeniti klub. U Ajaxu mu je vrijednost pala na 7 i pol milijuna eura! A još donedavno vrijedio je 23 milijuna, i bio velika želja njemačke reprezentacije! Novi klub traži i Martin Erlić, čiji Sassuolo je ispao iz lige.

A na europskoj razini: najjači transfer ovoga ljeta već je ostvaren! Iako: besplatno! Kylianu Mbappeu istekao je ugovor s PSG-om, i on je kao slobodan igrač prešao u Real Madrid.

Tako će Realov napad iduće sezone biti krcat, jer među "kraljeve" stiže i brazilska tinejdžerska senzacija Endrick. On još nema 18 godina, a plaćen je 47 i pol milijuna eura! A ostale najskuplje transfere (ovoga ljeta do sada!)

napravili su (naravno) Englezi: više od 40 milijuna eura platila je Aston Villa za nizozemskog beka Maatsena; a više od 30 milijuna eura: Brentford za brazilskog napadača Igora Thiaga, te Newcastle za mladog engleskog beka Lewisa Halla.

I u HNL-u spominju se neki senzacionalni transferi! Hajduk želi Ivana Rakitića i Edina Džeku, ali to još nije riješeno. A nova sezona za Hajduk, Rijeku i Osijek počinje za četiri tjedna: europskim kvalifikacijama! Dinamo kreće tek četiri tjedna nakon toga: u posljednjem pretkolu Lige prvaka. I još podsjetnik za kraj: baš dan-dva uoči te Dinamove utakmice

izbornik Dalić objavit će novi popis igrača, nadamo se s riješenim klupskim statusom! I onda 5-og rujna povesti te nove "vatrene" u Ligi nacija na gostovanju u Portugalu, uz izravan prijenos na Novoj TV.

Dagur Sigurdsson i hrvatski rukometaši VIDEO Sigurdsson ''gazi'' rukometaše na pripremama: Rađa li se u Prelogu veliki uspjeh? divider

Luka Modrić Luka Modrić se oglasio na Instagramu: Emotivna objava i poruka navijačima Hrvatske divider

Federico Chiesa Talijani pali bez ispaljenog metka u Berlinu! Razigrani Švicarci poslali Azzurre kući divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider