Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
"jadni i bijedni narkomani"

Hajduk najavio tužbu protiv Štimca, Udruga i Torcida poslali oštar odgovor

Hajduk, Torcida i udruga Naš Hajduk oštro su reagirali nakon emisije Bujica i najavili tužbu protiv Igora Štimca i Velimira Bujanca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u TV emisiji Bujica javno kritizirali nogometni klub Hajduk i udrugu Naš Hajduk, iznoseći optužbe bez konkretnih dokaza, dok je pritom voditelj emisije Velimir Bujanec pokojnog Žana Ojdanića, prvog predsjednika udruge Naš Hajduk i bivšeg vođu Torcide, nazvao Jovanom, oštro su reagirali prozvani akteri, te pritom zaprijetili tužbom.

"Ugrožen je hrvatski identitet Hajduka, klubom vlada nepotizam, krši se zakon i pere novac. Gdje su milijuni od transfera igrača u zadnjih nekoliko godina?", pitao je Štimac.

Oštar odgovor stigao iz kluba, udruge i od navijača

Nije dugo trebalo čekati na oštar odgovor iz udruge Naš Hajduk.

"Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele. Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo. I da, gori ste od najgorih četnika", napisala je udruga Naš Hajduk, dok je navijačka skupina Torcida dodala.

"Igor Štimac, Velimir Bujanec i svi koji su uz njih od danas su prešli granicu. Poručujemo da nisu dobrodošli južnije od Sv. Roka!!"

Hajduk je pak najavio tužbu.

"HNK Hajduk istražuje i provjerava navode te izjave od strane voditelja i bivšeg igrača Kluba, izrečene u televizijskoj emisiji koja se u petak 7. prosinca 2018. godine u večernjim satima prikazivala na nekoliko lokalnih televizija u Hrvatskoj. O daljnjim pravnim koracima i postupcima promptno ćemo obavijestiti cjelokupnu javnost."

Bujanec se pokušao opravdati

Bujanec se nakon emisije ispričao za rečeno o Žanu Ojdaniću, opravdavajući se da je pogrešne informacije dobio od srbijanskih navijačkih skupina.

"U emisiji Bujica od petka, 7. prosinca 2018., u kojoj je gostovao gospodin Igor Štimac, u pogrešnom kontekstu spomenut je Žan Ojdanić. Na pogrešku me je upozorio gradski vijećnik Splita, gospodin Martin Pauk te mi ispričao da je informacija o 'Jovanu' namjerno podvaljena putem društvenih mreža od strane srbijanskih navijačkih skupina. Pauk navodi da u Kljacima, odakle su Ojdanići nema Jovana. Ovim putem ispričavam se svima onima koje je ova nenamjerna interpretacija, moguće povrijedila. Za razliku od nekih drugih voditelja, meni se nije teško ispričati, pogotovo ukoliko do pogreške nije došlo u lošoj namjeri, već zbog dezinformacija kojih je nažalost, pun internet", napisao je Bujanec.

Nezapamćeno ekstremno rivalstvo staro je 105 godina: Igračima pale kuće za izdaju Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) +6 Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP)

"Pravi" Ronaldo progovorio o usporedbama s Cristianom, komentirao i Modrićevu Zlatnu loptu Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Luka Modrića (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Luis Nazario de Lima Ronaldo (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider