Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Marko efekt

Znate li koliko je utakmica Livaja propustio od svojeg dolaska u Hajduk i kako su Bili prošli?

Marko Livaja od svojeg dolaska u Hajduk propustio je samo četiri utakmice, a Bili su u njima triput izgubili i jednom remizirali uz zabijeni gol.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Propuštena pobjeda i izgubljeni bodovi od Slavena pretvorile su kod dijela javnosti Hajdukova najboljeg igrača Marka Livaju, koji je susret propustio zbog kartona, u krivca za propuštanje osvajanja titule.

Ali, bez njega ne bi ni bili u poziciji za napad na vrh HNL-a, a treba dodati kako ih nije puno puta ostavio na cjedilu u ovih godinu i pol. Naprotiv, vrlo malo, samo četiri puta, a kad ga nema, nije dobro.

gol expired Hajduk nije uspio pobijediti Slaven, nisu zabili čak ni gol: Šanse za naslov sve su manje divider

Bijeli su u tekućoj sezoni u tri navrata morali igrati bez najboljeg igrača i iz tih utakmica mogu pokazati samo jedan neriješen rezultat, spomenuti bod iz proteklog kola. Livaje nije bilo u onom zloglasnom uzvratu protiv Tobola u kvalifikacijama za EL i Hajduk je stradao teško s 4:1 te se posljedično oprostio od Europe za ovu sezonu.

 

Jedan bod i jedan gol u četiri utakmice bez njega

Ove sezone nije igrao ni protiv Šibenika u porazu 2:0 na Šubićevcu u HNL-u, a u prošloj ga nije ga bilo jedino u derbiju protiv Dinama i Bili su, pogađate, izgubili (2:0).

gol expired HNL sezona ponudila je puno sjajnih golova: Čitatelji gol.hr-a izabrat će najboljeg divider

Od svojeg dolaska u Hajduk na zimu prošle sezone odigrao je ukupno 45 utakmica u HNL-u za Bile, 15 lani i 30 ove sezone, ove sezone i lani u Kupu ukupno šest utakmica te zasad samo jednu u Europi.

Sreća Hajdukova što je od dolaska propustio ukupno samo četiri utakmice jer u njima se nisu dobro proveli. Samo jedan gol i jedan remi u četiri utakmice bez Livaje, sreća Hajdukova što je prilično izdržljiv…

Tablica Prve HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider