Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Doznajte detalje

HNL sezona ponudila je puno sjajnih golova: Čitatelji gol.hr-a izabrat će najboljeg

Najuzbudljivija sezona Hrvatski Telekom Prve lige bliži se svome kraju.

Uoči 32. kola Prve HNL vodeća tri kluba nalaze se unutar četiri boda i već dugo nismo u ovoj fazi sezone imali ovako napetu borbu za naslov prvaka.

Dinamo, Osijek ili Hajduk – netko od njih će 21. svibnja podići pehar namijenjen prvaku države, najboljem za ovu sezonu koja je ponudila pregršt uzbuđenja, preokreta i lijepih poteza.

Odlučili smo stoga ne samo promatrati već pokrećemo nagradnu igru, u sklopu koje ćemo birati najbolji gol sezone. Budući da HNL još uvijek nije gotov, izbor smo odlučili razvrstati na tri dijela.

U prvom krugu ponudit ćemo vam TOP 10 najboljih golova postignutim na utakmicama od prvog do 12. kola, nakon toga ćete birati između 10 najboljih od 13. do 24. kola i na koncu među onima od 25. kola do kraja sezone.

*napomena: gol koji je Nikola Kalinić postigao u ovotjednom zaostalom derbiju devetog kola naći će se u ponudi najboljih pogodaka između 25. i 36. kola, budući da je derbi odigran s odgodom od sedam mjeseci

Čitatelji će u anketi moći sami upisati svoj gol koji smatraju najboljim, a iz svakog izbora TOP dalje će proći po tri najbolja u finalni izbor plus onaj jedan koji ne bude izabran među tri, a dobije najveći broj glasova.

Finalni izbor također će biti sastavljen od TOP 10, a tijekom trajanja ovog projekta održavat će se nagradni natječaji u kojima ćemo dijeliti dresove od Dinama, Osijeka, Hajduka i Rijeke.

Pobjednika ćemo proglasiti 8. lipnja.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider