Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobili odbijenicu

Hajduk ga je želio na mercatu: Konačno stigao na Poljud i ostavio odličan dojam, ali u "pogrešnom" dresu

Hajduk je u zimskom prijelaznom roku želio Carlosa Borgesa, mladu zvijezdu Cityjevih juniora, ali stigla je odbijenica uz obrazloženje.

Carlos Borges i Ante Kavelj (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Mlada zvijezda Manchester Cityjevih juniora Carlos Borges ove zime bio je želja Hajduka. Jučer je konačno došao na Poljud, ali u dresu svojeg matičnog kluba.

Sportski sektor Bilih želio ga je dovesti, vjerojatno umjesto Stipe Biuka jer je riječ o krilu, međutim Građani su se ekspresno zahvalili i poslali negativan odgovor uz obrazloženje: "Na njega ozbiljno računamo." Time je Hajdukov interes za usluge 18-godišnjeg Portugalca službeno završio, prenosi Dalmatinski portal.

Marijan Budimir Juniori Hajduka saznali protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka mladih divider

Borges je u utorak protiv Hajdukovih vršnjaka pokazao zašto je privukao pažnju struke splitskog prvoligaša ostavivši odličan dojam. Konstantno je prijetio talentiranoj obrani Hajduka, srećom po Bile tiće bez konkretnijeg učinka.

U Englesku stigao kao 11-godišnjak

U Englesku se preselio kao 11-godišnjak iz lisabonskog Sportinga i prošao je sve mlađe selekcije svoje zemlje. Uskoro će vjerojatno na posudbu u jedan od Cityjevih satelita, kao brojni talenti koje Građani kupuju iz "kolijevke" pa se možda interes Bilih ponovo pojavi.

Hajduk - Manchester City VIDEO Poslušajte kako je engleski komentator doživio pobjedu Hajduka protiv Cityja divider

Mali je upoznao Torcidu i vidio kako se prate juniorske utakmice u Splitu, a osjetio je i kako udaraju mladi hajdučki stoperi. Ako dosad nije imao motiva ili izazov prijeći u Hajduk, evo mu ga…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider