Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LOV NA NOVU POBJEDU

Hajduk je do sada svaki put Varaždinu postigao jednaki broj pogodaka, no lipnja 2020. se ne vole prisjetiti

Hajduk će danas protiv nikad ozbiljnijeg Varaždina tražiti bodove za učvršćenje drugog mjesta na ljestvici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po peti put otkako igraju prvi rang hrvatskog nogometa, a ovo je njihov drugi navrat, nogometaši Varaždina gostovat će u Splitu kod Hajduka. No, ovog puta dolaze u nikad boljoj formi te s nikad boljom pozicijom na ljestvici.

Varaždinci dolaze bez pritiska, sigurni u sredini ljestvice i spremni napraviti još jedan dobar rezultat, nakon što su pobjede uzeli na Rujevici i u Kranjčevićevoj, a bez poraza se vratili iz Osijeka.

Hajduk traži ispravak lošeg dojma

Hajduk će, s druge strane, pokušati odigrati puno bolju utakmicu nego prošli put na Poljudu, kad su protiv Istre tek u završnici osigurali bod (2:2). Atmosfera je sigurno dobra nakon zasluženog slavlja na Rujevici.

Ako ćemo se voditi povijesti susreta ova dva rivala, možemo reći da Hajduk jako dobro stoji po pitanju ofenzivnih ambicija. Naime, u svakom od dosadašnja četiri domaća susreta protiv Varaždina postigli su po dva pogotka. Vjerojatno bi odmah bili spremni potpisati da tako nešto ponove i peti put za redom.

Igrači Varaždina Igračima Varaždina se pokvario autobus do Splita, tražili su drugu varijantu divider

Tri puta to je rezultiralo pobjedom 2:0, no loša sjećanja svakako dolaze na lipanj 2020. godine i jedini utakmicu u kojoj je Varaždin pogađao mrežu, kad je u turobnoj atmosferi bez publike (COVID mjere), gost slavio rezultatom 2:3, nakon što su već u 40. minuti imali prednost od tri pogotka prednosti.

Danas će ipak biti drugačija slika, posebno ona na tribinama, a vrlo povoljna vremenska prognoza dovesti će veliki broj navijača na tribine.

Najzanimljivija utakmica SuperSport HNL-a svakako se igra danas od 19 sati i 5 minuta na Poljudu. 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider