Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko nudi više?

Hajduk ili Osijek? Turski mediji tvrde da je Vida blizu povratka

Domagoj Vida blizu je povratka na travnjake HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Turski mediji su se raspisali o Domagoju Vidi i njegovom stanju u Bešiktašu. Ugovor ga veže do kraja lipnja nakon čega postaje slobodan igrač, a zainteresiranih za našeg stalnog reprezentativca definitivno ima.

Turski Fotomac navodi da je Vida do sada imao plaću nešto manju od četiri milijuna eura, a zbog financijskih problema u Bešiktašu, spremni su mu ponuditi i više nego dvostruko manju plaću.

Također objavili su da su za Vidu zainteresirani i drugi klubovi u Turskoj, no jednostavno zbog loše ekonomske situacije ne mogu ponuditi Vidi milijune, a tu u priču ulaze Osijek i Hajduk.

Hajduku nužno treba stoper

Iako je Vida u zrelim igračkim godinama i ako se odluči za povratak u HNL definitivno mu je ostalo još nekoliko kvalitetnih godina. Turci također tvrde da je Hajduk spreman ponuditi više od Osijeka.

Hajdukova igračka križaljka na stoperskim pozicijama biti će zanimljiva, Katić se vraća u Rangerse, Ferro se dvoumi oko ostanka, Dimitrov se vraća s posudbe i nejasna mu je sudbina. Trenutno su jedino Simić i Elez sigurni, no naravno ako Hajduk misli napad na titulu morati će dobrano proširiti kadar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider