Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neobičan potez

Hajduk i "pola Europe" ganjali francuskog napadača: Sve je iznenadio odabirom novog kluba

Teddy Okou, 26-godišni francuski napadač bio je najbolji strijelac druge švicarske lige.

Teddy Okou (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

"Pola Europe", uključujući i Hajduk, bacili su oko na Teddyja Okoua, ali Francuz je na kraju prihvatio poziv švicarskog Luzerna s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2026.

AEK, PAOK, Gent, Hajduk, Basel, Dusseldorf, duga je lista klubova koji su željeli dovesti francuskog napadača, koji je prošle sezone bio drugi najbolji strijelac druge švicarske lige. Zabio je 19 golova i upisao osam asistencija, zbog čega su mnogi predviđali da će karijeru nastaviti u većim i bogatijim ligama.

Samo u belgijskom Gentu mogao je zaraditi tri puta više, ali sve je palo u vodu. Prihvatio je poziv Luzerna koji je prošlu sezonu okončao na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, piše švicarski Blick.

Martin Satriano u dresu Empolija Talijani tvrde da je napadač Intera blizu potpisa za Dinamo: Stiže na posudbu? divider

Oni su ga već neko vrijeme imali na radaru, a njegov sada već bivši klub Stade-Lausanne nije baš imao puno prostora za manevar. Ugovor mu je trajao do narednog ljeta i imali su uteg prodaje oko vrata.

Okou je karijeru počeo u Le Havreu, igrao je za drugu momčad Lillea i Boulugne, a prema Transfermarktu vrijedi 750 tisuća eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider