Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijedne donacije

Hajduk s navijačima pokrenuo akciju za pomoć u borbi protiv koronavirusa: "Pozivamo sve ljude širokog srca"

"Cilj je da naš doprinos bude samo početak široke javne akcije kojom ćemo osigurati dovoljno sredstava kako bi barem malo pomogli KBC Splitu", poručili su.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni klub Hajduk i Humanitarni klub navijača "Bilo srce" pokrenuli su akciju "Dišimo kao jedno" radi opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split, priopćeno je u subotu iz tog kluba.

"Cilj je da naš doprinos bude samo početak široke javne akcije kojom ćemo osigurati dovoljno sredstava kako bi barem malo pomogli KBC Split u misiji da svaki građanin dobije najbolju zdravstvenu skrb u borbi s koronavirusom", navodi se u priopćenju.

gol expired Zabrinjavajuća, ali nažalost i vrlo realna prognoza čelnog čovjeka europskog nogometa divider

Kako je istaknuto, HNK Hajduk, njegovi prvotimci i klupski zaposlenici već su prikupili sredstva potrebna za kupnju dva sterilizatora koja su u ovom trenutku najnužnija djelatnicima splitske bolnice. Prvotna namjera bila je prikupiti sredstva za kupnju respiratora, no zbog dužine roka isporuke, u dogovoru s Upravom KBC-a, odustalo se od te ideje.

"Višak sredstava od kupnje uređaja za sterilizaciju donirat ćemo za drugi dio akcije u koju pozivamo sve naše navijače, veterane, sponzore i sve ljude širokog srca, a koji su u mogućnosti, da se uključe u prikupljanje sredstava potrebnih za opremanje intenzivne njege poput krevea, monitora, pumpie, sukcija i sva ostala oprema nužna za funkcioniranje u ovim najtežim trenucima", objašnjeno je.

gol expired Za jedan klub ne želi ni čuti: Barcina zvijezda nije zaboravila što se dogodilo divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider