Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo gdje osim tamo

Za jedan klub ne želi ni čuti: Barcina zvijezda nije zaboravila što se dogodilo

Gdje će igrati po isteku posudbe u Bayernu, još uvijek nije poznato.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U potrazi za minutažom, nakon što je bilo očito da se u Barceloni nije snašao, Philippe Coutinho je prošlog ljeta otišao na posudbu u Bayern.

Tom prilikom u ugovor o posudbi stavljena je mogućnost otkupa koju imaju Nijemci za iznos od 120 milijuna eura, ali sad je sasvim jasno da neće biti ništa od toga.

Osim što se zbog pandemije koronavirusa polako urušava (i nogometno) tržište te će megalomanski transferi vrlo vjerojatno postati stvar prošlosti, ni Coutinho nije impresionirao čelnike bavarskog giganta, kojima ni na kraj pameti nije iskrcati tu golemu cifru za njegovo dovođenje.

Stoga je gotovo siguran scenarij prema kojem će se Brazilac vratiti na Camp Nouu, a onda postoje samo dvije opcije: ili će ga Quique Setien pokušati uklopiti u momčad ili će na novu posudbu s opcijom otkupa ugovora.

gol expired Na pomolu dva velika vratarska transfera: Izvisiti bi mogla - Barcelona divider

Nekako je najizvjesniji povratak u Premierligu u kojoj je svojedobno žario i palio u dresu Liverpoola. Engleski mediji pišu kako bi ga u svojim redovima htjeli vidjeti Manchester United, Arsenal, Chelsea i Tottenham, ali katalonski Sport ističe kako Coutinho ne želi ni čuti za Tottenham.

Zbog cjenkanja propao već dogovoren posao

Prošlog ljeta ih prekrižio za sva vremena, nakon sapunice u završnici prijelaznog roka. Naime, umjesto u Bayern, Coutinho je trebao otići u sjeverni London, sve je već bilo dogovoreno, a onda je u posljednji trenutak predsjednik Spursa Daniel Levy povukao potez zbog kojeg je sve propalo - htio je spustiti odštetu koja je bila utanačena, Barca je to odbila i Coutinhov prelazak u Tottenham se nije dogodio.

Brazilac je ostao šokiran gestom predsjednika Spursa i tada je rekao kako nikad više ne dolazi u obzir bilo koja kombinacija s Tottenhamom. Coutinho je tada pronašao novu adresu u Bayernu, ali Levyju nije zaboravio to cjenkanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider