Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIJELI NE STAJU

Hajduk doveo novo pojačanje iz Njemačke: U klub se vratio rođeni Splićanin

Posljednje tri sezone proveo je u Njemačkoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Elez prvo je pojačanje Hajduka u ljetnom prijelaznom roku. 27-godišnji stoper danas je potpisao četverogodišnji ugovor te se nakon osam godina ponovno vratio na Poljud. Elez stiže kao slobodan igrač nakon trogodišnje epizode u njemačkom Hannoveru 96, a u Hajduku će nositi dres s brojem 19.

Iz Hajduka je Josip otišao srpnju 2013. godine ostvarivši transfer u S.S. Lazio, odakle je kao 19-godišnjak odmah posuđen u Grosseto. Karijeru je zatim nastavio na posudbama u mađarskom Honvedu, danskom Aarhusu te Rijeci, za koju je 2017. godine službeno potpisao, a potom je 2018. godine ostvario transfer u Hannover 96.

gol expired Ovo je novi budući stadion kluba iz Hercegovine: Izgleda spektakularno! divider

Prve nogometne korake napravio je u Solinu, odakle je 2009. godine prešao u Hajduk. Bio je redoviti član mlađih uzrasta hrvatske reprezentacije.

gol expired Kako je Klopp eksplodirao i naljutio se na Bilića: "Mi svi gledamo i ne vjerujemo. Pep je fanatik, Mourinho šoumen, a Wenger asket" divider

Za prvu momčad Hajduka do sada je upisao tri službene i osam prijateljskih utakmica. U posljednjoj sezoni koju je odigrao za Hannover 96 upisao je 17 službenih nastupa. Vrijedi još istaknuti da je Elez s 27 godina skupio bogato igračko iskustvo odigravši 21 utakmicu Bundeslige, 40 utakmica 2. Bundeslige, 50 utakmica Prve HNL, 25 utakmica danske Superlige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider