Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klakočer presudio

Stigle čestitke HNL-ovog disciplinskog suca: Najviše mora platiti Hajduk, po prstima dobili Dinamo i Rijeka

Alan Klakočer odradio je kazne za 26. kolo Supersport HNL-a.

Torcida (Foto: Božo Vukičević/Cropix)

Stigle su kazne za proteklo kolo SuperSport HNL-a, disciplinski sudac Alan Klakočer odlučio je novčano kazniti Hajduk, Dinamo i Rijeku, najrigoroznije Splićane zbog pirotehnike.

"HNK Hajduk kažnjen je s 11.100 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Slaven Belupo. Na sjevernoj tribini, gdje je bila smještena navijačka skupina Torcida, u trećoj minuti zapaljeno je 14 baklji, u 16. minuti jedna baklja, u 19. minuti dvije bljeskalice, u 23. minuti dvije baklje, u 41. minuti jedna baklja, u 55. minuti jedna dimna kutija i jedna bljeskalica, u 57. minuti četiri baklje i jedna bljeskalica, u 60. minuti jedna baklja i jedna bljeskalica, u 66 minuti petnaest baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 73. minuti najmanje trideset baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 76. minuti najmanje dvadeset baklji, s time da je jedna baklja bačena u teren za igru bez prekida igre, te u 85. minuti dvije dimne kutije“, objavili su iz HNS-a.

gol expired SuperSport HNL: Raspored i rezultati utakmica 2022./2023. divider

"GNK Dinamo kažnjen je s 3.000 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo - Rijeka. Domaći navijači su u 76. minuti zapalili dvadeset baklji, dvije bljeskalice te bacili dvije petarde, dok su gostujući navijači u 60. minuti zapalili pet baklji, a u 68. minuti jednu baklju.“

"HNK Rijeka kažnjen je sa 670 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo - Rijeka."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider