Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno, Bijeli!

Hajduk čeka neugodne Grke: Znate li koji je jedini hrvatski klub koji ih je uspio pobijediti?

Hajduk je večeras domaćin PAOK-u u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Večeras se na Poljudu s početkom u 21:00 sastaju Hajduk i PAOK. Bit će to prva utakmica trećeg pretkola Konferencijske lige za koju su svoju najavu dali i voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Karte su planule u četiri sata, a već je i za Slaven Belupo prodano preko 25.000 ulaznica. Traje euforija i dalje. U jednu ruku je dobro što je bilo 10 dana odmora do PAOK-a, a s druge strane je odigrana prijateljska utakmica sa Sarajevom, 2:2 je završilo, Mlakar i Livaja su zabili", rekao je Igor Ćurković.

"Ono što će biti problem, to je ozljeda Rokasa Pukštasa koji je rješavao utakmice u zadnje vrijeme", istaknula je Valentina Miletić.

"Pitanje je koliko će trajati njegov oporavak, ali eto, otvaraju se neke druge opcije."

"Koje", radoznala je bila Valentina.

"Vrlo vjerojatno će biti neka opcija s Odjidjom-Ofoeom i Krovinovićem te Benrahuom naprijed, moguće da Kalik iskoči iz drugog plana, eto mu prilike da se vrati", kazao je Ćurković, dodavši:

"Inače, PAOK je jedan jedini put izgubio od hrvatskih klubova i to od Lokomotive koju je tada vodio Ante Čačić, ali onda u uzvratu su Grci, koje je tada vodio Igor Tudor, a pomoćnik mu bio Ivan Leko, slavili sa 6:0."

Mateo Pukšar je na koncu naglasio:

"Dosta se priča o atmosferi na Poljudu koja će sigurno biti spektakularna u četvrtak, ali neće se Hajduk prepasti toga, oni su navikli na to.

Cijela četvrta epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider