Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka mu čast

Erling Haaland dobio prvo veliko priznanje Premier lige, nitko nije bio bolji od njega

Prema Opti, samo je bivši napadač Liverpoola Luis Suarez zabio više golova u jednom mjesecu u Premier ligi - 10 golova u prosincu 2013.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Manchester Cityja Erling Haaland proglašen je igračem mjeseca Premier lige za kolovoz nakon što je zabio devet golova u pet utakmica u briljantnom početku svoje karijere u Engleskoj.

Haaland (22) je zabio gol u svom debiju u Premier ligi protiv West Hama i protiv Newcastle Uniteda prije nego je upisao dva hat-tricka zaredom protiv Crystal Palacea i Nottingham Foresta.

Norveški nogometaš, koji je u City došao iz Borussije Dortmund, konkurenciju je imao u Arsenalovom dvojcu Gabrielu Jesusu i Martinu Odegaardu te u napadaču Fulhama Aleksandru Mitroviću.

Joe Hart i reporterka VIDEO Bivši engleski broj 1 pogodio reporterku loptom pa se ispričao: "Eto zašto mi je karijera ovako otišla" divider

Prema Opti, samo je bivši napadač Liverpoola Luis Suarez zabio više golova u jednom mjesecu u Premier ligi - 10 golova u prosincu 2013.

"Oduševljen sam što sam prvi put osvojio ovu nagradu – bio je to nevjerojatan početak sezone za tim i zahvalan sam svima koji su glasali", rekao je Haaland u izjavi.

City je drugi na prvenstvenoj ljestvici nakon šest utakmica s 14 bodova, jednim manje od vodećeg Arsenala. U subotu gostuju kod Wolverhampton Wanderersa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider