Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DUHOVITA REAKCIJA

VIDEO Bivši engleski broj 1 pogodio reporterku loptom pa se ispričao: "Eto zašto mi je karijera ovako otišla"

Engleski vratar Joe Hart, koji je danas član Celtica, ispričao se zbog neugodnosti sa zagrijavanja prije utakmice protiv Šahtara.

Joe Hart i reporterka (Foto: Twitter)

U Varšavi je u srijedu odigran susret Lige prvaka između Šahtara i Celtica, koji je završio rezultatom 1:1. 

Nezgoda na zagrijavanju

Ipak, više od samog susreta pažnju medija dobila je jedna neugodnost Celticovog vratara Joea Harta. Ovaj 35-godišnjak, nekad standardni čuvar mreže Manchester Cityja te čovjek sa 75 utakmica na vratima nogometne reprezentacije Engleske, tijekom zagrijavanja loptom je pogodio reporterku koja se javljala uživo sa stadiona.

Na snimku jako dobro možemo vidjeti kako Hart u pozadini udara loptu, koja onda mladu damu pogađa u predjelu leđa ili nogu. To ne vidimo, ali vidimo njenu izuzetno profesionalnu reakciju.

Hart je nakon utakmice dobio priliku istoj reporterki dati izjavu, a onda se ispričao uz dozu humora na vlastiti račun.

Originalna isprika

"Htio sam se odmah ispričati, ali evo sad ću. Moj trener vratara bio je samo par metara dalje. Udario sam loptu i ovo se dogodilo. Ali, vjerojatno mi je zato karijera i otišla tu gdje je otišla", rekao je Hart.

Njegova karijera zapravo niti nije toliko loša. Iako je nekada branio na nešto višoj razini, nije loše niti s 35 godina stajati na vratima jednog od najpopularnijih klubova svijeta te igrati Ligu prvaka.

Hart je u Celtic došao prošle sezone, nakon što je sezonu ranije bio pričuva u Tottenhamu te je odmah čvrsto zauzeo poziciju među vratnicama. Naravno da to nije ono što se očekivalo kad je sa samo 20 godina preuzeo vrata Građana, no uistinu nije niti toliko loše. Barem dok lopte ne šalje tamo gdje ne bi trebao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider