Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gzira - Hajduk 3:0

Gzira nije imala snage za još jednu senzaciju u Hrvatskoj, ali jest za novu šalu na račun Hajduka: "Izvanzemaljci su otišli u Kazahstan"

Gzira se našalila s Hajdukom uoči ponovnog dolaska u Hrvatsku i na odlasku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke uspješno su jučer apsolvirali zapreku pod imenom Gzira United u 2. pretkolu Konferencijske lige s ukupnih 3:0. Maltežani su prije nekoliko godina spektakularno izbacili Hajduk iz Europe, međutim ovaj put nisu imali snage za senzaciju u Lijepoj Našoj, ali zato jesu za šalu na račun Bilih.

Kad su prije nekoliko tjedana doznali da se vraćaju u Hrvatsku, duhovito su na svojim kanalima na društvenim mrežama objavili:

"Sretni smo što se ponovno vraćamo u predivnu Hrvatsku. Prošli put su vidjeli neke izvanzemaljce u Splitu."

gol expired Malteški amateri trljaju Hajduku sol na ranu: "Viđeni su neki izvanzemaljci u Splitu prošli put..." divider

Njihov upis izazvao je oduševljenje među navijačima Rijeke koji Hajduk doživljavaju kao svog najvećeg rivala, a oduševio je i riječkog community menadžera, koji je po završetku jučerašnje utakmice objavio:

"Čestitke dečkima na pobjedi, Gzira, žao nam je, ali ovdje nema izvanzemaljaca,“ napisao je na društvenim mrežama, a Maltežani su tu objavu iskoristili kako bi ponovo uboli Hajduk:

"Hej, Rijeko, čestitke na pobjedi, izvanzemaljci su otišli u Kazahstan. Žao nam je, možda ih vidite sljedeći put. Sretno u sljedećem kolu", komentirali su iz Gzire na opće oduševljenje Riječana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider