Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Hrvatska reprezentacija
pričao i jakić

Gvardiol o novom trendu u reprezentaciji: ''Baš sam pričao s Kramarićem o tome''

U reprezentaciji Hrvatske nikad više igrača iz Bundeslige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se jučer u Zagrebu za dvije kvalifikacijske utakmice protiv Cipra i Slovačke, a utakmice možete gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

Vatreni do srijede treniraju u Zagrebu, a u četvrtak putuju na Cipar na dvoboj u kojem bi sve osim tri boda bio neuspjeh.

Danas je u Zagrebu održan razgovor s novinarima, a pričali su Joško Gvardiol i debitant Kristijan Jakić.

gol expired VIDEO Hrvatska do nove pobjede u borbi za SP u Kataru, Perišić, Gvardiol i Livaja torpedirali Cipar! divider

Prvo je počeo stoper Leipziga.

''Što se tiče gostovanja na Cipru, danas u nogometu više ništa ne ide tako jednostavno i gdje god da dođeš, moraš se dosta namučiti. Očekuje nas teška utakmica, moramo biti na pravom nivou i ako ćemo biti takvi, ne bi trebalo biti nikakvih problema'', rekao je Gvardiol pa prokomentirao trend bundesligaša u reprezentaciji Hrvatske, koja ima igrače Bayerna, Hoffenheima, Stuttgarta, Leipziga…

''Komentirao sam s Kramarićem to što sve više i više igrača imamo u Njemačkoj i to samo pokazuje koliku kvalitetu ima Hrvatska'', dodao je bivši igrač Dinama.

U Dinamu to nije osjetio

''Život mi se promijenio u smislu što sam samo otišao od kuće. Pune tribine nisam osjetio u Dinamu, a to je jedan vjetar u leđa koji puno znači kad se igra kod kuće. Jako sam zadovoljan što se tiče Leipziga i nadam se da ćemo biti uspješni ove sezone iako nismo dobro startali, ali ima vremena. Još je rano'', zaključio je Gvardiol.

Nakon njega riječ je preuzeo Kristijan Jakić.

"Neopisiv je osjećaj biti reprezentativac, pogledati sva ta lica koja igraju na tako visokoj razini. Čast mi je biti ovdje", rekao je Jakić pa dodao:

"Pričao sam s izbornikom, rekao mi je da sam ovdje zbog svog rada i zalaganja u posljednje dvije ili tri sezone. Nismo pričali o tome hoću li debitirati. Na meni je da radim, ponašam se pristojno i iskoristim priliku ako ona dođe."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider