Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pridužuje se Borji Lopezu

Novo pojačanje Hajduka: Brazilac ostaje nakon što je zadovoljio na probi

Nakon Borje Lopeza iz Barcelone, Hajduk je pojačao obranu brazilskim stoperom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je na svojim stranicama objavio da je novo pojačanje splitskog kluba Brazilac Gustavo Carbonieri Santa Rosa. On je proteklih devet dana proveo na probi u Sloveniji gdje se održavaju pripreme Hajduka, a odigrao je i svih 90 minuta u prijateljskom susretu protiv Zorje Lugansk.

''Sretan sam i zadovoljan što sam potpisao za Hajduk. Od prvog dana kada sam došao na probu vidio sam jedno veliko zajedništvo u momčadi što me zaista razveselilo. Drago mi je da sam postao novi igrač Hajduka i jedva čekam istrčati na travnjak i zaigrati pred Torcidom'', rekao je za službenu stranicu splitskog kluba.

190 centimetara visoki 25-godišnji stopper većinu karijere proveo je u brazilskim niželigašima, a jedina europska postaja bio mu je portugalski drugoligaš Santa Clara. Utakmicu karijere odigrao je za brazilskog drugoligaša Bragantina kada je u postigao gol u šokantnoj 3-1 pobjedi protiv velikog Sao Paula u trećem kolu Brazilskog kupa.

Carbonieri je prava ptica selica koja je promijenila velik broj klubova: nastupao je za Ponte Prentu, Tombense, Salguiero, Rio Branco, Central, Penapolense, Bragantino i Santa Claru.

Ovo je već drugo obrambeno pojačanje Hajduka nakon što je iz Barcelone stigao stoper Borja Lopez.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider