Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Belupo na Poljudu

Gustafsson: "Čuo sam što se pričalo već poslije Gorice, ali bilo bi glupo ići u tom smjeru"

Hajduk poslije važne pobjede u Gorici ima naizgled lakši ispit, ali trener upozorava kako nisu uzalud zaustavili Dinamo i Osijek.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Splitski Hajduk će u 5. kolu Prve HNL ugostiti Slaven Belupo na Poljudu, a trener Jens Gustafsson nada se nastavku pobjedničkog niza.

"Nakon pobjede nad Goricom naporno smo trenirali, neće nam biti lako jer su namučili dobre momčadi ove sezone", rekao je na otvaranju.

Zadržali Dinamo i Osijek

Trener Bilih to ne govori uzalud jer im ni Dinamo ni Osijek nisu uspjeli zabiti…

gol expired Hrvatska drži mjesto koje donosi dva kluba u Ligi prvaka, ali bit će ga teško zadržati: Evo i zašto divider

"Najteže je zabiti kad ti se netko samo brani, ali to nije naš problem, zadnju utakmicu smo triput zabili i nema razloga da ne nastavimo. Bit će teško, ali spremni smo za tu zadaću".

"Krstanović? Čuo sam za njega, dobar igrač s puno iskustva.“

I dalje bez dvojice

Hajduk će biti bez Kalinića i Vuškovića, koji bi se trebali vratiti tek u ponedjeljak.

Slaven ima samo jednu pobjedu na Poljudu...

"Već nakon Gorice sam čuo da smo dobili utakmicu protiv Slavena. Ići u tom smjeru opet nakon onoga što smo prolazili bilo bi vrlo glupo. Ako želiš nositi Hajdukovu majicu, moraš se boriti 90 minuta plus nadoknadu, to važi posebno za ovakve utakmice, u kojima smo unaprijed uračunali bodove".

gol expired Livaja otvoreno o Hajduku, Tobolu i reprezentaciji: "Nikad ne bih odbio navijače", poslao poruku Biuku divider

"Još ne znam tko će igrati sutra, ali tko god bude u sastavu, mora početi igrati svih 90 minuta. Igrali smo dobro 45 minuta pa 60… Moramo to početi mijenjati.“
Hajdukov dragulj Biuk ovih dana se spominje u kontekstu mogućeg velikog transfera, za njim vlada velik interes, ali Gustafsson ističe kako je najbitnije da ostane na zemlji.

Biuku je ovo škola

"Ovo mu je škola, mora biti fokusiran na teren i igrati najbolje što može. Ako se izgubiš jer ti je ime u novinama, imat ćeš problema u karijeri. On se zasad dobro s tim nosi i sretan sam što radim s njim.“

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider