Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbilja je vrhunski

Ni Messi ni Mbappe ni Neymar: Guardiola posebno izdvojio i nahvalio jednog igrača PSG-a

Po dojmu je Manchester City zaslužio daleko više, no ipak je prvi put u Ligi prvaka izgubio utakmicu od pariškog suparnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City je imao brojne šanse na utakmici Lige prvaka protiv PSG-a, ali je na kraju izgubio veliki derbi s 2:0.

Gotovo je nevjerojatno što su sve promašili igrači engleske momčadi. Pogađali su okvir vrata, brojne udarce je zaustavio vratar Parižana Gianluigi Donnarumma, ali gosti ponekad nisu uspijevali zabiti ni s pola metra udaljenosti kada su domaća vrata bila prazna (Bernardo Silva).

"Mi smo u Pariz došli igrati nogomet kakav inače igramo. I bili smo svoji, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Stvorili smo brojne šanse i morali smo zabiti pogodak, i više njih. No nismo uspjeli", rekao je za službenu stranicu Manchester Cityja njegov trener Josep Guardiola.

gol expired Messi ugasio nade Cityja pa napravio potez o kojem svi pričaju: "Kakvo nepoštovanje!" divider

Po dojmu je Manchester City zaslužio daleko više, no ipak je prvi put u Ligi prvaka izgubio utakmicu od pariškog suparnika.

"Donnarumma im je bio fantastičan. Naravno, teško je svih 90 minuta kontrolirati i njihove zvijezde Messija, Neymara ili Mbappea, makar smo to korektno obavili. No, jednog drugog igrača želim apostrofirati. To je Marco Verratti. On je poseban igrač. PSG se branio duboko i najveća opasnost je bila gubiti lopte u fazi napada, jer Verratti odmah naprijed šalje briljantne lopte za svoje napadače", zaključio je Guardiola.

gol expired Je li ovo znak da je pala velika pomirba? PSG objavio fotografiju ''posvađanih'' zvijezda divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider