Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nitko nije spreman riskirati

Ništa od Griezmanna u Barceloni: Katalonci otkrili njegovu novu destinaciju!

Antoine Griezmann je poručio da zna gdje će igrati iduće sezone, a Katalonci vjeruju da to neće biti Barcelona.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Je li moguće da je došlo do kompletnog obrata u slučaju Antoinea Griezmanna? Tako barem piše katalonski dnevni list Sport, koji vjeruje da njegov dolazak u Barcelonu, kako je bilo očekivano prije svega mjesec dana, propao. Štoviše, Sport vjeruje da je budući klub francuskog reprezentativca - PSG.

Nakon što je čuo da je svlačionica Barcelone, barem velika većina, kao i veliki broj navijača, protiv njegovog dolaska u momčad, Griezmann se navodno predomislio i odlučio da ne ide u momčad gdje neće biti dobrodošao.

Osim toga, ni Barceloni nije svejedno dati 120 milijuna eura za igrača kojeg ne žele igrači koji već godinama igraju za katalonsku momčad. Nitko u ovom slučaju nije spreman riskirati.

Francuz je prije dva dana u razgovoru za francusku emisiju Telematin otkrio:

"Znam gdje ću igrati iduće sezone i da se moram žrtvovati da bih to uspio."

Mnogi su pretpostavili da je riječ o Barceloni, u kojoj će se morati podrediti Messiju i Suarezu, dvojici napadača koji već godinama predvode napad katalonskog diva, no spomenuti izvor ima drugačiju teoriju.

"Glasina je takva da je Griezmann dogovorio uvjete s PSG-om gdje će zamijeniti Cavanija koji odlazi iz kluba. Priča se da je već potpisao predugovor s pariškim klubom i predsjednikom Nasserom Al-Khelaifijem", prenosi Sport.

Isti izvor na kraju teksta navodi da je Barcelona krenula u potragu za alternativnim riješenjem koje je Rodrigo, napadač Valencije, ili pak Marcus Rashford, napadač Manchester Uniteda.

Griezmann svoju sudbinu neće otkriti do 1. srpnja, tako da ćemo se do tada morati stpriti da saznamo gdje će nastaviti svoju karijeru nakon pet godina provedenih u Atletico Madridu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider