Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
snimka govori sve

Nekome preslatko, nekome mučno: Griezmann i kći oduševljeno kliču Barci

Antoine Griezmann bit će veliko pojačanje Barcelone u sljedećoj sezoni.

Antoine Griezmann i kći

U Barceloni se trenutno sve vrti oko njihova velikog pojačanja. Antoine Griezmann stigao je u Barcelonu, koja je aktivirala njegovu otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura. U Atleticu smatraju da je ona ustvari mnogo veća jer su Katalonci navodno na transferu počeli raditi i prije lipnja, kada je klauzula bila čak 200 milijuna.

No Griezmanna nije briga za te optužbe, već se polako privikava na novi život nakon Madrida. Čini se da su ga u svlačionici dobro primili, čemu svjedoče snimke s treninga kada novi suigrači francusku zvijezdu nisu nimalo štedjeli. Rakitić mu je prodao tunel, što je izazvalo smijeh svih, pa tako i Griezmanna.

Koliko je on oduševljen dolaskom na Camp Nou, pokazuje nam i snimka sa stadiona. Griezmann i njegova kćerkica viču ''Barca'' na legendarnom zdanju Barcelone, nešto što je do jučer bilo nezamislivo.

Barca je stvorila atomski napad na radost svojih navijača i na užas Atleticovih. Vidjet ćemo hoće li im to biti dovoljno za nastavak velike dominacije u Španjolskoj te za najveći cilj – osvajanje Lige prvaka.

Neymar se vratio i odmah razbjesnio Parižane: Opaka provokacija i misterij ukradenog intervjua Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +5 Nekadašnji napad Barce: Neymar, Messi i Suarez (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider