Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sramotna reakcija kolege

VIDEO Poznatu novinarku u javljanju uživo dirao po stražnjici usred kampanje o nasilju nad ženama

Talijanska sportska novinarka Greta Beccaglia imala je neugodno iskustvo ispred stadiona Empolija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu je u Serie A odigran toskanski derbi između Empolija i Fiorentine, u kojem je slavio domaćin s 2:1. Nakon utakmice poznata se sportska novinarka Greta Beccaglia javljala u emisiju ''A tutto gol'' kada ju je ispred stadiona jedan navijač udario po stražnjici, kako se može vidjeti na snimci.

Prvo je poljubio svoju ruku, a onda je lupio ili uhvatio za stražnjicu u prijenosu uživo, što su mogli vidjeti svi u Italiji. Drugi navijač je potom ušao u kadar i opsovao te pokazao srednji prst.

''Oprosti, ali ne možeš to raditi. Ne možeš'', rekla je nakon sramotnog čina novinarka.

Policija je pokrenula istragu zbog navodnog seksualnog zlostavljanja, a Beccaglia je zamolila putem društvenih mreža sve da pomognu policiji naći tog čovjeka.

''Ovo je neprihvatljivo u 2021. godini. Pomozite mi naći te ljude.''

Da stvar bude gora, u ovom su kolu nogometaši u Italiji tradicionalno na svojem licu imali točku napravljenu crvenim ružem, sudjelujući u kampanji kojom se želi ukazati na problem nasilja nad ženama.

Velike kritike pristižu i na reakciju njezinih muških kolega u studiju, koji su u tim trenucima poručili Greti da se ne obazire i ne ljuti. Nakon toga čak nisu niti osudili nasrtaj na kolegicu na terenu.

Potporu Beccagliji dala je i Serie A putem Twittera.

''Nasilje postoji u mnogim formama. Osuđujemo ih sve, danas i zauvijek.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider