Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prepuni samopouzdanja

Grci uvjereni u pobjedu i odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju!

Grci vide svoju reprezentaciju kao velikog favorita uoči dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Grčki portal Sport 24 proveo je anketu uoči utakmica dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, među kojima je i ogled Hrvatske i Grčke. Prvi susret na rasporedu je večeras na stadionu Maksimir, a Vatreni u njega ulaze kao veliki favoriti, barem na papiru.

Grci su poznati kao vrlo temperamentni, borbeni i ponosni ljudi koji u svaki izazov ulaze uvjereni u uspjeh. To je jedan od razloga zbog kojih su još uvijek stopostotni u dodatnim kvalifikacijama za veliko natjecanje. Grčka je dosad dva puta igrala dodatne kvalifikacije i oba puta slavila. Ukupno je odigrala četiri utakmice ostvarivši dvije pobjede i dva neodlučena ishoda uz razliku pogodaka 5-2.

Stopostotni ishod ima i Hrvatska, koja je čak četiri puta igrala u dodatnim kvalifikacijama.

I dok prema mišljenju stručnjaka i kladionica Hrvatska slovi za velikog favorita, Grci ju (naravno) takvu ne vide. Štoviše, viđd svoju reprezentaciju kao velikog favorita u ovom dvoboju, te joj daju čak 78 posto šansi za odlazak na Svjetsko prvenstvo!

Koliko god to bilo navijačko glasanje, očito je da Grci vjeruju u uspjeh svoje reprezentacije nakon dobro odrađenih kvalifikacija, u kojima su zauzeli drugo mjesto u skupini, odmah iza Belgije, ali ispred BiH.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider