Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U nedjelju liječnički

Brekalo potpisao za Hajduk za dvostruko manje nego što bi dobio u Dinamu! Ostaje i poslije ljeta? Otkupna klauzula i bonus već dogovoreni

Dnevnik Nove TV doznaje kako će Josip Brekalo u Hajduku zarađivati dvostruko manje nego što je dogovorio s Dinamom. Stiže na posudbu do ljeta, ali mogao bi ostati i dulje.

Josi Brekalo i Zlatko Dalić (Foto: Matija Djanjesic / CROPIX)

Sad već bivši igrač Fiorentine Josip Brekalo sve je dogvoroio s Hajdukom. Stiže na posudbu za 200 tisuća eura do kraja sezone i pristao je na dvostruko manju plaću od one koju je bio dogovorio s Dinamom, doznaje Dnevnik Nove TV.

Vraća se do kraja sezone u Supersport HNL u dresu najvećeg rivala svog matičnog kluba kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću za Euro.

Samo nekoliko dana nakon što mu je propao povratak u svoj klub, Brekalo je odlučio potpisati za Splićane. Bio je u pregovorima još s Olympiacosom, Salernitanom i klubom iz MLS-a, ali odlučio se za Split, između ostalog i jer mu je supruga trudna.

Hajduk nije imao nikakav kontakt dok sve nije propalo s Dinamom, a Nikoličius i Jakobušić sve su dogovorili praktički u 24 sata. Dolazi za dvostruko manje nego što bi zarađivao u Dinamu, a Split nije odabrao radi osvete Modrima, nego zato što misli kako mu je najbolja prilika za oživljavanje karijere.

Josip Brekalo Talijani pišu da je Brekalo odabrao Hajduk zbog supruge: Otkrili sve detalje posudbe divider

U Splitu će se pojaviti u subotu, a u nedjelju na dan Jadranskog derbija s Rijekom će odraditi liječnički pregled i bude li sve okej, prafirati ugovor i pružiti ruku Jakobušiću..

Josip Brekalo Filmski obrat u Brekalovu transferu: Umjesto u Dinamo dolazi u Hajduk?! divider

Budu li svi zadovoljni, mogao bi ostati i poslije ljeta u klubu, doznaje Dnevnik Nove TV. Nema službene klauzule o otkupu na kraju sezone, ali već je unaprijed dogovorena.

Budu li hajdukovci prvaci na kraju tekuće sezone i plasiraju li se u Ligu prvaka sljedeće, Talijanima će pripasti bonus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider