Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
veliki intervju

VIDEO Stanišić za Dnevnik Nove TV: "Trebalo nam je to, mislili smo da možemo sve"

Što je još Stanišić rekao Marku Šepatu, pogledajte u videu iznad članka.

Za Dnevnik Nove TV govori mladić kojeg trenira upravo: najpoželjniji Kloppov nasljednik! Rođen u Njemačkoj, ali danas Vatreni: Josip Stanišić igra čudesnu sezonu u Bayer Leverkusenu! I evo što kaže o tome, o treneru, i o ambicijama s reprezentacijom.

''Osjećam se dobro, zadnje dvije utakmice smo pobijedili koje su bile jako bitne. Nemamo neke tajne, od početka treniramo jako dobro, vidi se što treniramo i kako igramo. Trener je jako dobar.
Ja ga kao igrača nisam baš znao, činio mi se miran kao igrač, kao trener je miran, ali zna kada treba biti glasniji, sve dobro mogu reći, vidi se da razumije nogomet'', rekao je Stanišić pa komentirao Hrvatsku.

''Zadnje godine u reprezentaciji su bile sjajne, trebali smo malo teži put da imamo novi fokus, mislim da smo mislili da kao ekipa možemo sve

Ima puno poziva za ulaznice, vidjet ćemo hoću li svima omogućiti, bit će jako teško.''

Prognoza za Euro?

''Svi sanjamo nešto velike. Bitna je skupina, ako prođeš sve je moguće, sve u jednoj utakmici možeš pobijediti. Od prvog dana sam se osjećao u reprezentaciji kao da sam deset godina, nema nikoga arogantnog u reprezentaciji, to se vidi i na terenu.''

Što je još Stanišić rekao Marku Šepatu, pogledajte u videu iznad članka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider