Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju
Nogomet
pišu turci

Gotov je transfer Brune Petkovića: Dinamo i Turci dogovorili odštetu

Bruno Petković ide u Trabzonspor za tri milijuna eura.

Bruno Petković (Foto: Pixsell)

Turski TRT javlja, hrvatski reprezentativac Bruno Petković pronašao je zajednički jezik s bivšim šefom Nenadom Bjelicom i seli iz Dinama u Trabzonspor.

Isti izvor tvrdi kako su se također sve dogovorili Bjelica i Dinamo, koji su se posljednjih tjedana natezali oko visine odštete, a zatim i s Petkom oko plaće. Modri su najprije željeli četiri milijuna, Trabzon nudio dvostruko manje, ali našli su se na pola puta i Turci će otkupiti posljednju godinu Petkovićevog ugovora s Dinamom za tri milijuna eura.

Slavlje Petkovićevog pogotka VIDEO Odabran najljepši gol završnice Lige nacija, nismo iznenađeni divider

S Petkom će parafirati ugovor do 2026. godine, a Turci i njihov nedavno imenovani trener s hrvatskom putovnicom nadaju se kako će mu se uskoro pridružiti još jedan bivši suigrač iz Dinama i Vatrenih Mislav Oršić.

Bruno je ušao u posljednju godinu ugovora s Dinamom i od Modrih je tražio godišnju gažu od 1,2 milijuna eura, međutim Dinamo je nudio maksimalno 800 tisuća. Čini se kako je Bjelica pristao na njegove uvjete...

28-godišnji napadač igrao je u karijeri još za talijansku Cataniju, Veronu i Bolognu, a prošle sezone za Dinamo odigrao je 42 utakmice i zabio 14 golova uz 9 asistencija. Za Hrvatsku ima 38 nastupa i osam golova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider