Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GRCI SU ZAGRIZLI

Gorica prodaje Kotarskog samo tri dana nakon što su ga kupili od Ajaxa

Dominik Kotarski ipak bi trebao napustiti goričkog prvoligaša, ali isto tako im donijeti itekako vrijednu zaradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije samo tri dana Gorica je od amsterdamskog Ajaxa otkupila ugovor Dominika Kotarskog, kao što su prema ugovoru o posudbi imali priliku. Cijenu od milijun eura dogovorili su isplatiti kroz rate, no čini se da će to možda odraditi i ranije.

Ovog 22-godišnjeg vratara mlade reprezentacije Hrvatske, koji je imao jako dobru sezonu u 1. HNL, već neko vrijeme prati solunski PAOK. O njegovom prelasku u redove prvaka Grčke iz sezone 2018./19. pisalo se već prošlog mjeseca, no tada je bilo jasno da ga Ajax njima ne može prodati bez okončanja posla s Goricom.

Dva milijuna eura čiste zarade

Čini se kako je interes ostao i sad bi Gorica mogla zaraditi samo tri dana nakon što su ga akvizirali. Naime, PAOK je spreman uplatiti 3 milijuna eura, a grčki mediji govore kako bi Kotarski već danas mogao biti na liječničkom pregledu.

Gorica će tako, ako se transfer ostvari, odraditi nešto slično onome što Osijek prošle sezone nije napravio, kad je otkupio Ramona Miereza, a onda ga odbio prodati za podosta veći iznos. Kad se danas pogleda kakvu je Argentinac imao sezonu, to se na prvi čini kao loš potez.

Kotarski bi se u PAOK-u za jedinicu trebao boriti s iskusnim 33-godišnjim Srbinom Živkom Živkovićem, koji je netom završene sezone bio pričuva vrataru koji je napustio klub, Alexandrosu Paschalakisu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider