Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ususret kupu

Goran Tomić uoči Osijeka: "Činjenica da ih ove sezone nismo pobijedili niti im zabili gol puno govori"

Nogometaši Rijeke dočekat će u srijedu Osijek u polufinalu Kupa

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener nogometaša Rijeke Goran Tomić, prije polufinalne utakmice Kupa protiv Osijeka u srijedu na Rujevici (18 sati), jasno daje do znanja da je riječki plan osvajanje ovog natjecanja.

"Jako važna utakmica za nas, a konačni cilj je osvojiti Kup te pritom moramo svladati sve prepreke koje nam stoje na tom putu. Osijek je iznimno kvalitetna momčad i s njima smo imali dosta problema tijekom ove sezone. Zahtjevan su suparnik, a činjenica da su oni jedini koje nismo pobijedili ove sezone i pritom im nismo zabili ni jedan pogodak, puno govori o svemu. No, nas zanima prolaz i napravit ćemo sve kako bi ostvarili taj cilj, a time i razveselili naše navijače“, rekao je Goran Tomić u najavi susreta.

gol expired Bjelica dao lijep kompliment kolegi: "On je jedan od najboljih trenera u Prvoj HNL" divider

Uvijek je cilj pobijediti

Posljednjih godina Rijeka je itekako uspješna u Kupu te je ovo natjecanje osvojila tri puta u posljednjih pet godina, odnosno, četiri puta u posljednjih osam godina. Ove sezone je, pak, u četvrtfinalu svladala Dinamo i to u Zagrebu.

"Nama je cilj uvijek pobijediti, bilo da govorimo o prvenstvu ili Kup utakmici. U redu, u Kupu nema ispravljanja pogrešaka i svjesni smo što nam donosi ova utakmica. Znam da će momčad napraviti sve kako bi ispunila cilj. Ove pobjede koje smo ostvarili u posljednje vrijeme najbolji su lijek za samopouzdanje. Drugačije i bolje se trenira i kod nas vlada odlična atmosfera. Vjerujemo u ono što radimo, imamo ogromnu energiju, ali nam u svemu treba i dodatna energija, ona koju nam daju naši navijači“.

Za kraj je Tomić dodao kako je "Smočić trenutačno odsutan, dok ćemo nakon posljednjeg treninga vidjeti u kakvom je stanju Solano. Svi ostali su potpuno spremni za Osijek“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider