Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo morate vidjeti

Gol kojem se divi nogometna Europa: Ne bi ga se posramila ni Pepova Barca iz najboljih dana

Nevjerojatne pogotke vidjeli smo u pobjedi Seville protiv Valencije u Kupu kralja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Seville razbili su Valenciju na svom terenu te izborili četvrtfinale Kupa kralja. Fenomenalan pogodak lob udarcem postigao je naš Ivan Rakitić za konačnih 3:0. Bio je to jedan od njegovih najljepših pogodaka posljednjih godina.

Prije Rakete dvostruki je strijelac bio Nizozemac Luuk De Jong, a njegov pogodak u 32. minuti plod je čudesne akcije kakve se ne bi posramila ni najbolja Barcelona iz dana Pepa Guardiole.

Sevillin vratar Bounou ispucao je jednu tešku loptu koju je tik uz aut-liniju spasio Marcos Acuna, a potom su igrači Valencije visokim presingom stisnuli domaće praktički u njihovu 16-ercu. No Sevillini su se igrači nekako izvukli, razbili presing i na kraju došli do suparničkog gola gdje je poentirao De Jong.

Cijela akcija trajala je gotovo minutu i u njoj su igrači Seville ostvarili 37 neprekinutih dodavanja. Svih 11 igrača domaćina u tim je trenucima odigralo barem jedno dodavanje.

Ovu čudesnu akciju možete pogledati ovdje, a najpoznatija sportska analitička kompanija Opta sjajno je dočarala ovu majstoriju Seville.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider